Varstvo osebnih podatkov

Komorni zbor De profundis Kranj se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršen koli drug način ne bodo prodajali, posojali ali kakor koli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletna stran shrani "piškotek" izključno za ustvarjanje seje ob prijavi administrativnega uporabnika in ne uporablja nikakršnih orodij tretjih oseb za analitiko ali sledenje uporabnikom.
 

Izključitev odgovornosti

Spletna stran je postavljena in skrbno vzdrževana. Kljub temu Komorni zbor De profundis Kranj ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost objavljenih informacij. Vsebina spletne strani se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

Prav tako društvo ne sprejema odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletne strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja na spletne strani, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Komorni zbor De profundis Kranj ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost njihovega delovanja.
 

Avtorske pravice

© Copyright Komorni zbor De profundis Kranj Vsa besedila, slike, grafike, videi in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletne strani je dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršen koli drug način reproducirati izključno s pisnim soglasjem lastnika Komorni zbor De profundis Kranj. Ta aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.